Nee, niet een speeltuin met een schommel en een glijbaan, maar het is zeker een plek voor kinderen om zich te uit kunnen leven.
Iedereen heeft het vast wel gehoord, kinderen in Nederland bewegen te weinig, spelen te weinig buiten en ontwikkelen zich niet voldoende op fysiek gebied. En bij VoCASA willen we daar verandering in brengen. Een brede ontwikkeling op fysiek gebied is belangrijk tijdens het opgroeien en ook nog eens leuk!

 

Volleybal is een complexe sport en vraagt veel verschillende fysieke dingen van een speler. Denk aan rennen, springen, maar ook allerlei soorten balbehandelingen, rollen, achteruit verplaatsen, timen en nog veel meer. En als de basis mist, wordt het alleen maar moeilijker.

Om die reden opent VoCASA haar deuren voor de aller kleinste in de nieuwe VoCASA Speeltuin. Vanaf 4 jaar oud worden kinderen op woensdagen welkom geheten in de sporthal. Daar gaan we aan de slag met de basis die nodig, niet alleen voor volleybal, maar voor alles. Een brede opleiding zal uiteindelijk leiden tot een betere prestatie op latere leeftijd.

Op een spelenderwijs worden allerlei sporten en bewegingen geïntroduceerd en geoefend. Dit zal leiden tot een goede fysieke basis om met veel plezier en zelfvertrouwen te gaan volleyballen. Maar zal ook een uitstekend vermaak zijn voor hen die nog niet weten welke sport ze willen gaan doen en gewoon vooral lekker willen sporten en bewegen.

Dus; heb je een zoon of dochter tussen de 4 en 6 jaar oud, of ken je iemand met een zoontje of dochtertje, mail dan nu gelijk naar cmv@vocasa.nl om gratis een paar keer mee te komen doen. Vanaf 22 augustus 2018 gaan we van start en is iedereen welkom!

Hopelijk tot in de zaal!

  • speeltuin voor 4 tot 6 jarigen
  • sporten en bewegen
  • op woensdagen, vanaf 22 augustus
  • 16.00 tot 17.00u
  • locatie : VoCASA-hal  (Symfoniestraat 200, Nijmegen)

De jeugdcommissie