Het eerste herenteam van VoCASA toonde veerkracht in de thuiswedstrijd tegen Zaanstad in de Eredivsie.
Na een 0-2 achterstand (19-25, 22-25) kwamen de Paarse mannen terug in de wedstrijd. Ze herpakten zich met een krappe winst in de 3e set (25-23).
Daarna stoomde VoCASA door en overklaste de bezoekers uit Koog a/d Zaan in de 4e set (25-15).
In de 5e set wist het team van coach Joosten een ruim gat te slaan tot een stand van 13-6. Zaandam gaf echter niet op en vocht terug.
Pas bij het elfde punt van het gastteam kwam VoCASA los van de 13 en maakte het af (15-11).

De 3-2 overwinning in de VoCASA-hal is een opsteker op weg naar de wedstrijd van aankomend weekend tegen landskampioen Lycurgus.
Zaterdag 17 november zullen de tribunes in Nijmegen nog voller zitten.
Dan zullen de paarse mannen al hun kracht en creativiteit moeten aanspreken tegen de huidige Eredivisie-koploper uit Groningen.