De vrouwen van VoCASA hebben hun goede seizoenstart in de topdivisie niet met een overwinning kunnen vervolgen.
In de eerste wedstrijd won VoCASA thuis nog van Dynamo Tubbergen. In de uitwedstrijd bij Orion lag een nieuwe uitdaging.
Op bezoek in Doetinchem bij Orion verloor de ploeg van Goran Aleksov nipt met 3-2 (16-25, 25-19, 25-23, 23-25, 15-13).
VoCASA begon goed, met een ruime winst in de eerste set, maar zag daarna Orion langszij komen.
Uiteindelijk kwam in de vijfde set VoCASA net tekort om de overwinning binnen te slepen.

Terugblik van het team:

VoCASA “steelt” 4e set en punt bij Orion

“Zaterdag 26 september vertrok VoCASA D1 richting Doetinchem voor de eerste uitwedstrijd van het seizoen, tegen Orion dames 1.
Nadat het eerste fluitsignaal klonk hadden wij een aantal goede service-series en mooie rally’s, waardoor Orion onder druk kwam te staan en we de eerste set met 16-25 konden pakken.
Hierna kreeg Orion wat meer grip op ons spel, en wisten zij de volgende 2 sets te winnen. We keken vervolgens in de vierde set tegen een flinke achterstand aan, maar hebben keihard gewerkt voor elk punt. Doordat het lukte deze achterstand toch nog om te draaien, wisten we er een 5de set uit te slepen.
Helaas was het net niet genoeg om uiteindelijk ook de winst te pakken. Met een nipte 15-13 verloren wij namelijk deze vijfde set en dus ook de wedstrijd met 3-2 van Orion.

Maar volgende week weer nieuwe kansen dan spelen wij een (weer) uitwedstrijd, tegen de Krekkers in Mariaparochie! Tot dan!”

Rabobank Orion Volleybal Doetinchem DS 1 – VoCASA DS 1 : 3-2