Op 21 december speelde VoCASA D1 een verschoven wedstrijd thuis tegen PDK Huizen.
VoCASA startte de eerste set rommelig. Stops en aanvallen liepen verkeerd. VoCASA keek al snel tegen een achterstand aan, die niet meer goed gemaakt werd (20-25).

Pas in de tweede set was VoCASA vertrouwd dominant (25-18). Na winst in de derde set (25-20) leek de buit binnen.
Huizen bleef echter stug tegengas geven in de vierde set. De paarse dames kregen maar geen grip op de Groningse hoofdaanvaller nr 6, Mira Innemee.
Huizen won de vierde set met 22-25 en stoomde door in de vijfde set.
VoCASA kon Huizen in de slotset niet meer afremmen (7-15).

• VoCASA DS1 – Prima Donna Kazen Huizen DS1 :  2-3

Volgens Vocasa-trainer Goran Aleksov had de nederlaag te maken met conditie.
,,De batterij was leeg bij ons”, zei hij. ,,We hadden geen kracht meer na de derde set. We hebben alles geprobeerd om te winnen, maar de tegenstander had meer servicedruk.’’

video samenvatting:

Winterkampioen:

Ondanks het puntenverlies gaat VoCASA Dames 1 als koploper in de Topdivisie het nieuwe jaar in.

Alles is mogelijk in deze klasse !
Eerder ging VCN onderuit bij Utrecht, waarna VoCASA juist Utrecht overklaste. Vandaag pakte Huizen verrassend de winst in Nijmegen.
VCN had een succesvolle avond door in de kwartfinale van de beker met 3-0 te winnen van eredivisionist Eurosped.

Dat belooft veel spanning in de tweede helft van het seizoen.

• Op 11 januari speelt VoCASA om 17.00u in de eigen VoCASA-hal tegen Pharmafilter US uit Amsterdam.
    Die dag speelt concurrent VCN tegen Dros Alterno.