VoCASA met nieuwe sponsor naar Rivo.
De hoofdmacht van het Nijmeegse VoCASA heeft een nieuwe sponsor gevonden. Het bedrijf Cosinus BV zal de resterende wedstrijden op het shirt prijken.
Na de competitie wordt verder gesproken over een langere samenwerking.
Cosinus BV volgt het volleybal al geruime tijd en was op zoek naar een team dat het best past bij het bedrijf. De heren van VoCASA blijken dit seizoen het de beste kandidaat. Cosinus BV is gespecialiseerd in op- en neergaande fluctuaties met wisselende niveaus en dat is precies wat VoCASA dit seizoen laat zien. Prima wedstrijden worden afgewisseld met mindere partijen. Hoogte- en dieptepunten volgen elkaar in rap tempo op.

Afgelopen zaterdag was er weer zo’n dieptepunt voor de ploeg van Marinus Wouterse in de thuiswedstrijd tegen Sliedrecht. Het enige dat je bij een cosinusgrafiek altijd zeker weet is dat er weer een top aan komt en dat verklaart ook het moment van instappen van de sponsor. Komende zaterdag staat een mooie wedstrijd op het affiche: Rivo – VoCASA. De nr. 2 tegen de nr. 4.

Rivo won het eerste duel in Nijmegen, eerder dit seizoen. Vanaf dat moment tot afgelopen zaterdag kon niemand meer om Rivo heen en waren ze een favoriet voor de titel. Door het Lycurgus van Peter Barla werd deze droom echter om zeep geholpen. Wat rest is de tweede plaats die de Rijssenaren toch wel vast zullen houden ookal loopt het in de tweede seizoenshelft allemaal wat stroever in Rijssen. Dit alles maakt de resterende potjes niet minder interessant.
VoCASA en Rivo zijn beide op zoek naar eerherstel vanwege de zeperds van afgelopen zaterdag. De Nijmegenaren willen ook graag revanche voor het onnodige thuisverlies eerder dit jaar. In die wedstrijd waren beide teams aan elkaar gewaagd maar won Rivo de Big Points. Toch had VoCASA een prima strijdplan die wedstrijd waarmee de angel uit de Rijssense aanval werd gehaald. Echter bleek de diagonaalaanvaller niet te stoppen en die tekende in zijn eentje voor het paarse verlies.

Zaterdag zullen de messen zijn geslepen om elkaar in het veld te bestrijden. De beelden zijn bekeken en de analyses zijn gemaakt. Het niveau op de trainingen in Nijmegen is al weken erg goed en dat zal er een deze weken ook op zaterdag weer uit gaan komen. Sliedrecht kwam te vroeg, maar wellicht treft Rivo een VoCASA in topvorm.