Sponsor worden van Vocasa

VoCASA is al jaren lang een vaste waarde op het een na hoogste volleybalniveau. Onze ambitie is het spelen in de nationale top, de eredivisie.  In en om sport- en studentenstad Nijmegen willen wij het volleybal naar een hoger plan tillen. Dit betekent een investering in het professionaliseren van organisatie, met veel nadruk op het inpassen van jonge talenten. Veel spelers van VoCASA hebben in het verleden de weg naar de top al gevonden, zoals Marieke Coenen, Frank Denkers en Bas van Bemmelen (allen oranje), de broers Gijs en Bram Ronnes (beachkampioenen en Beijing 2008), plus tal van volleyballers die via VoCASA de weg naar de Nederlandse eredivisie hebben gevonden.

Dit valt en staat met een goede structuur, degelijke beleidsplannen en op orde zijnde financiën. VoCASA is een financieel gezonde vereniging maar om de stap naar de Nederlandse top te maken, is VoCASA mede afhankelijk van Sponsoren. Sponsor worden van Vocasa betekent investeren in een vereniging waarin ambitie en sfeer samengaan. Mede dankzij onze sponsoren kunnen wij onze ambitie uitvoeren.
Sponsor worden van VoCASA is aantrekkelijk omdat VoCASA zich zowel in de regio als ver daarbuiten presenteert. VoCASA kan zodoende een bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. In ruil voor uw bijdrage levert Vocasa naamsbekendheid door middel van shirtreclame, netreclame en reclameborden bij de wedstrijden. Ook wordt uw bedrijf vermeld op de diverse vaste sponsorborden in sporthal en kantine en uiteraard op onze website.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Frank Scholten, via sponsoring@vocasa.nl.