VoCASA wenst jullie allen een gezond en sportief 2021.

2020 was in vele opzichten een bewogen jaar.
Wie had vorig jaar kunnen voorspellen dat woorden als lock down, coronatesten en mondkapjes zo’n enorme impact op ons (sport)leven zouden krijgen. Toch is dit het afgelopen jaar gebeurd. Ook de volleybalsport is deze COVID19-dans niet ontsprongen. Wel/niet trainen of wedstrijden spelen, onzekerheden alom, naast ook de impact op werk- en privé van een ieder.

Het vaccineren in 2021 zal verlichting geven, waardoor er hopelijk weer gestart kan worden met trainen en misschien ook weer met het spelen van competitiewedstrijden. De volleybalcompetitie in de Eredivisie is in ieder geval vandaag gelukkig herstart. H1 VoCASA speelt 09 januari hun eerste wedstijd in het nieuwe jaar, 16 januari spelen zij thuis. Alle competitiewedstrijden in de Eredivisie zijn live te zien via online-streaming, zie daarvoor de VoCASA website.

Namens het bestuur van VoCASA willen wij iedereen enorm bedanken voor zijn of haar inzet in afgelopen jaar voor onze club!
Zonder jullie stonden wij niet waar wij nu staan, dus dank! Hoe het sportseizoen zich verder ontvouwt is nog onduidelijk, maar wij hebben in ieder geval zin om er samen een mooi sportjaar van te maken. Wij wensen iedereen een beter, gelukkig en gezond 2021 toe!

Merlijne Boeracker

jullie nieuwe voorzitter