Op donderdag 6 december om 19.30 gaan de volleybalsters van VoCASA 8 en VoCASA 11 voor eigen publiek de degens kruisen. De dames zelf hadden er zelf nog geen notie van wat voor een aandacht deze wedstrijd zou gaan krijgen. Het is eigenlijk ook meer een oud zeer die de coaches Cor Onstenk versus Richard van Voorst en Frank Hubers hebben opgelopen tijdens het Switch’87-toernooi van afgelopen zomer.

Het lot wilde toen dat de finale van dat toernooi gespeeld werd door meisjes VoCASA C2 en de C1. Het C2 team zat zonder coach en Richard en Frank wilde voor deze gelegenheid dit team wel coachen, eigenlijk een kansloze missie om van dit C1 team met Cor als coach te winnen maar het wonder geschiedde en het C2 team won. Dit tot groot ongenoegen van Cor.

Zal Cor met dames 8 weer het onderspit gaan delven of zal hij zijn sportieve revanche gaan halen met dames 8? Frank en Richard zijn zelfverzekerd van het feit dat dames 11 deze kraker gaat winnen,de vraag is alleen met hoeveel. Langzaam zijn de dames die gaan spelen ook warm gaan lopen voor deze ontmoeting getuige het trainingskamp waar ze twee dagen voor de wedstrijd zullen verblijven. Uiteraard zijn wij afhankelijk van de supporters op de tribune om dit tot een leuke en sportieve happening te maken dus schrijf het vast in je agenda.

Tot donderdag,

Richard, Frank en Cor