Het afgelopen jaar hebben we jullie een paar keer een mail van ons gehad met slecht nieuws: Vanwege het Coronavirus konden we niet of nauwelijks onze sport bedrijven. Geen wedstrijden spelen, nauwelijks trainen en geen gezellig samenzijn.
Ondanks dat zijn veel mensen actief gebleven voor onze club: de Grote Clubactie, de speculaasactie, de Rabo clubsupport, de online pubquiz zijn daar mooie voorbeelden van. En ook onze sponsoren zijn onze club blijven steunen.
Daarom is het mooi dat we op het eind van dit moeilijke jaar toch ook hoopvol nieuws hebben.

Heren 1
De Eredivisie gaat binnenkort weer van start. Onze Heren 1 zijn deze week begonnen met de trainingen. 9 januari spelen ze uit tegen Lycurgus en 16 januari thuis tegen Sliedrecht. Publiek mag helaas niet in de hal maar alle wedstrijden worden op internet live uitgezonden.

Bestuur
Er zijn veranderingen in ons bestuur. Stephan Haukes is teruggetreden als voorzitter, zodat hij zich volledig op de prestatielijn  kan richten. Ons bestuur heeft daarop besloten om Merlijne Boeracker tussentijds te benoemen tot voorzitter, tot de volgende Algemene Ledenvergadering, waar de leden weer een definitieve voorzitter kunnen benoemen. Binnenkort stelt Merlijne zich voor op de site.
Ook Ans Majoor trekt zich per 1 januari terug uit het bestuur, vanwege drukke werkzaamheden. Dus we zoeken nog bestuurskandidaten voor de sectoren Jeugd, Sportief en Ondersteuning. Wil je helpen VoCASA weer sterk uit de corona-crisis te laten komen, geef je dan op bij de secretaris.

Het mooiste nieuws is natuurlijk dat begin januari ook in Nederland wordt begonnen met vaccineren. Als we ons nog even aan de corona-maatregelen houden, dan hopen we in de loop van 2021 elkaar weer te kunnen ontmoeten in de sporthal

Het bestuur van VoCASA wenst jullie een fijne Kerstmis, een veilig en gezellig oudjaar en een gezond en sportief 2021!