Vandaag 26 mei 2018 heeft Jongens C1 zich geplaatst voor de top-klasse.

VoCASA- Twente ’05

Om 11.00u hadden we de eerste wedstrijd en direct al tegen Twente ’05 die al als favoriet was bestempeld in onze poule.
De eerste set ging verbazend makkelijk naar ons. Techniek was aan onze kant stukken beter en met mooie aanvallen en een goede service werd de eerste set gemakkelijk met 15-8 gewonnen. In de tweede set kantelde de wedstrijd door een zeer sterke service reeks van Twente ’05. We kwamen nog mooi terug van de  8-0 achterstand, maar verloren met  12-15. In de derde set herpakte we ons en wonnen we met 15-10.

VoCASA – Set-up ’65

Vervolgens moesten om we onze tweede wedstrijd winnen tegen Set-up ’65 om direct geplaatst te worden. De eerste set werd ook nu weer met gemak gewonnen en wel met 15-6. We waren stukken beter.
Helaas ging het ook bij deze tweede set mis. Spanning was duidelijk te merken. Met 15-12 verloren we de set.
De derde set ging het weer beter er werd beter gespeeld, maar we bleven achter de feiten aanlopen. Toen kwam Jesse met zijn service, waar de tegenstanders het zeer moeilijk mee hadden. Het was òf en ace òf de bal werd in een keer teruggespeeld en dan maakte we het af met een mooi opgebouwde aanval. Uiteindelijk van een  7-11 achterstand gewonnen met 15-11.