3pf_2854Met indrukwekkende resultaten hebben de jongens A en C vandaag de voorronde gespeeld op het NOJK. De tegenstanders in de poule waren op voorhand geduchte concurrenten, die in de seniorenlijn op het hoogste niveau van Nederland spelen. Als je dan naar de setstanden kijkt waarmee onze jongens hebben gewonnen, dan zie je hier niet veel meer van terug. Beide teams zijn eerste geworden in de Poule. Alle spelers die zijn geselecteerd hebben hun bijdrage kunnen leveren aan deze prestatie. Op 8 februari komen de jonge mannen weer in actie in de halve finales van het NOJK en kunnen dan wat extra aanmoedigingen gebruiken!!

Verslag: Martijn Fontein

We hadden bijna een 50% score vandaag met onze Meiden D, die net in de kruisfinale de minderen waren van Devolco. De Meisjes A, Meisjes B en Meisjes C hebben het ook niet gehaald!

Verslagen van de teams update om 19.15 uur

ja12

Vanuit Ootmarsum de volgende berichten van de JA door Stanley. Ze zijn al goed bezig!!!!!!!! Zojuist het bericht ontvangen dat het JA1 team geplaatst is voor de halve finale ronde!!! gefeliciteerd mannen!!

Bericht van Stanley om 13.00 uur

1e wedstrijd simpel gewonnen. Veel servicedruk van onze kant zorgde er voor dat Aastad Almelo niet in haar spel kwam. 2e set sloop er wat gemakzucht in maar ook die trokken we gemakkelijk naar ons toe.

Ook tegen Bovo zorgde veel servicedruk er voor dat Bovo niet in haar spel kon komen. Net zoals in de 1e wedstrijd is bijna iedereen aan spelen toegekomen. Nu werd er wel wat geconcentreerder gespeeld en hielden we Bovo onder de 10 punten.
Dus eerste 2 wedstrijden simpel gewonnen. Nu wachten de 2 sterkste tegenstanders ons nog!
Gr stanley
Bericht van Stanley om 15.00 uur
Geweldige wedstrijd gespeeld. Met 2-0 en grote cijfers het thuisspelende set-up verslagen. Set-up wist er niets tegenover te stellen. Dankzij een enorme overmacht aan servicedruk en aanvalskracht werd set-up aan de kant gezet. Plaatsing voor ronde 2 is een feit!! simpel gewonnen. Veel servicedruk van onze kant zorgde er voor dat Aastad Almelo niet in haar spel kwam. 2e set sloop er wat gemakzucht in maar ook die trokken we gemakkelijk naar ons toe.
Nog 1 wedstrijd tegen Alterno om de toernooizege te gaan!
Gr stanley
Bericht van Stanley om 17.00 uur
Laatste wedstrijd begonnen met een gewijzigde opstelling. Kwam niet echt ten goede van ons spel. Voor het eerst een set verloren met 25-17. Daarna wilde stanley de opstelling weer terug zetten naar die van de vorige wedstrijd. Helaas moest dennis lichtgeblesseerd afhaken. Maar met maurice en Tom kwam ook het onbevangen terug in het spel. Met veel servicedruk en gevarieerd spel werd alterno vervolgens met de rug tegen de muur gezet, hetgeen resulteerde in een voor alterno ontluisterende 25-12 setwinst. En met deze set wonnen we ook het toernooi. Op naar 8 februari! Het veel meegereisde publiek hartelijk bedankt voor jullie steun! Hopelijk 8 februari weer in grote getale!!Gr stanley

Dan ook al een bericht van de Meiden C en D. Een beetje als verwacht hebben de meiden het niet gered tegen Alterno! Hier de berichten van Ron Janshen.
Meiden C verliest de eerste wedstrijd met 2-0 (Alterno) en verliest ook de tweede wedstrijd…Meiden D verliest de eerste wedstrijd met 2-0 (Alterno) en wint de tweede met 2-0 (Veenendaal).
Gr. Ron
Nieuw berichtje van Ron Janshen om 1530u
Derde wedstrijd meisjes C eveneens verloren tegen WSV….
Meisjes D derde wedstrijd gelijk tegen Orion. Nu nog 1 setje nodig voor de kruisfinale….
Groet,
Ron
Nieuw bericht van de meiden D om 1500u
De derde wedstrijd gelijk gespeeld dus nog steeds kansen om door te gaan naar de volgende ronde.

Bericht van Ron Janshen om 1715u bij de MD

Hup Meiden D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meisjes D maakt zich op voor kruisfinale tegen Devolco!

Gr. Ron,

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Bericht van Ron Janshen om 1830u

Helaas…. Meiden D verliest de kruisfinale…

Vanuit de VoCASA-hal de verrichtingen van Meisjes A.
De eertste wedstrijd verloren tegen CRM BSVO, maar goed hersteld in de 2e wedstrijd. Gewonnen van Switch!!!
Nu net de derde wedstrijd gespeeld tegen Vios Beltrum. De eerste set was snel voorbij en wist Vios Beltrum met gemak te winnen van de dames uit Nijmegen. De 2e set werd een echte thriller die eindigde in een 31 – 29 voor Vios Beltrum. Nu op naar de laatste poulewedstrijd tegen Orion. De meiden A heeft maar 1 ding te doen nu. De laatste partij winnen en dan zit plaatsing voor de kruisfinales er nog in. Update om 1605u Helaas de laatste partij ook verloren!!
Bericht vanuit Veenendaal van de MB.
Helaas de eerste 3 wedstrijden verloren! Maar uiteindelijk toch nog met een overwinning naar huis gegaan. Helaas geen halve finale voor de Meiden B.
Nog geen berichten over de JC we wachten hier nog op!!! Maar daar is het dan eindelijk om 1900u het verlossende woord van Maarten op het Prikbord van Pegasus!! Ook deze jongens naar de halve Finale. gefeliciteerd!!!

Jongens c1 door op de open Ned kampioenschappen>
Pegasus -Twente 05 =2-0 25-12 25-16
Pegasus- Dynamo =2-0 25-12 25-14
Prima prestatie jongens!

De mannen hebben erg goed gespeeld. Weinig onnodige fouten, goede servicedruk en er werd als een team gewerkt. Tegen toch twee volleybalbolwerken overtuigend gespeeld! Als eerste konden ze de hal weer verlaten.

Grt

Maarten

2x 2-0 overtuigend winst, op Twente ’05 en op Dynamo, dus eerste geworden en door naar de volgende ronde! Mooie start van het nieuwe volleybaljaar.