Komende zaterdag speelt VoCASA heren 1 in Hilversum tegen Gemini-S. De Nijmeegse nummer acht van de ranglijst kan zich in het duel tegen de nummer laatst verder vrij spelen van de degradatiezone en zelfs de middenmoot weer in het vizier krijgen. De resultaten en het spel van de laatste weken bieden voldoende perspectief in ieder geval.

Voorbeschouwing door Torsten Slot

In directe confrontaties met concurrenten Sneek en NVC liet VoCASA al zien dat de eerste helft van het seizoen snel vergeten is en de lage klassering onnodig. De geweldige verrassing volgde later in Rijssen, waar VoCASA titelkandidaat Rijssen met 2-3 in rouw achterliet. Het momentum is goed in Nijmegen.

Dat is het echter ook al een tijdje in Hilversum. Als beloning voor de vechtlust leverde dat afgelopen week een puntje op tegen het favoriete Twente. De mannen van Johan van Zelderen zullen hier moed uit geput hebben om iedereen die ze al had afgeschreven in het ongelijk te stellen. Als het aan de formatie van Marinus Wouterse ligt zal deze opmars echter nog een weekje op zich moeten laten wachten.

VoCASA krijgt bij winst de middenmoot in het zicht. Visade en Sliedrecht zijn samen met de Nijmegenaren het langst vertegenwoordigd in de Topdivisie en staan dus jaarlijks tegenover elkaar. Met de onderlinge ontmoetingen nog op het programma zet VoCASA de jacht, op de concurrenten uit het westen, vol in! Zo blijft er altijd een nieuwe uitdaging om voor te volleyballen!

De reeds ingezette achtervolging krijgt komende zaterdag dus een vervolg als twee teams in vorm treffen elkaar voor een leuke pot volleybal in de Dudok-Arena om 15.30 uur. De sfeer is altijd goed in Hilversum en er is vast nog plekje vrij op de tribune voor u!