In Bemmel waren dit weekend veel CMV teams (mini’s dus) van Vocasa aanwezig.
In de oudste klasse (niveau 6) zijn er liefst 4 teams actief.

Hier een impressie van team N6.1 en N6.2 (daar heeft de reporter info over kunnen inwinnen).

Beide teams bestaan uit uit jongens die ook in de jongens C-jeugd spelen. N6.1 speelt voornamelijk in JC1, alleen Efe in JC2. De jongens komen allemaal uit JC2. Gisteren spelen met dat team en vandaag alweer aan de bak met het CMV team. Dat is even schakelen. Nethoogte is anders, veld is een stuk kleiner zeker voor N6.1. Dus het was schakelen voor ze. Maar dat ging uitstekend.

N6.1 was vorig jaar kampioen geworden en zelfs 3e van heel regio Oost, dus die hebben een bepaalde eer hoog te houden. Voor de coaching ligt daar ook een uitdaging. Vaste coach Kristian was hardlopen in Amsterdam, maar zijn plek werd geweldig overgenomen door de coach-combi van Pegasus/Kidang/Vocasa. Irna (moeder Yannick) en Tessa (moeder Jelle) gaven de jongens leuke extra opdrachten mee. Alle wedstrijden (tegen Kidang 1 en 2 en Switch) werden gewonnen met netjes volleybal en af en toe een flinke smash, zeker van Jelle. Kortom een mooi middag.

Voor N6.2 was dit het eerste toernooi in deze samenstelling en voor sommige jongens überhaupt het eerste toernooi. Dus best spannend. Maar er werd top gespeeld. Lekker fanatiek en dat moet ook wel met maar 3 ipv 4 jongens in het veld (ook N6.1 speelt consequent met zn 3-en). Verder werd er erg goed ‘los’ geroepen dat voor veel duidelijkheid zorgde. De service liep goed en ook N6.2 li3t geregeld mooie aanvallen zien. Zodoende werden de Vocasateams N6.3 & N6.4 verslagen en ook het team van Trivos.

Een maximaal resultaat voor deze teams!

Kristian Peeters

#vocasa #Nijmegen #huppaars #cmvheeftdetoekomst