Monique Verhoeven, het huidige bestuurslid Volleybalondersteuning, heeft aangegeven dat het functiepakket voor haar te groot is. Ze overwoog aan het eind van dit seizoen haar functie neer te leggen. 

Begin mei heeft Monique aangegeven dat ze haar bestuurstaken toch kan blijven vervullen, als we erin slagen een kledingcommissie te vormen, die de werkzaamheden rond de kleding van onze competitieteams kan uitvoeren.
Binnenkort komt er een taakomschrijving van de kledingcommissie op de site. Wil je er meer van weten, dan kun je ook contact opnemen met Monique.(volleybalondersteuning@vocasa.nl)

Het bestuurslid Volleybalondersteuning is verantwoordelijk voor alles wat nodig is om te kunnen volleyballen: arbitrage, wedstrijdsecretariaat, zaalwacht, materialen, kleding en – niet onbelangrijk! – feesten.

Dat doe je niet allemaal zelf. Het werk gebeurt in verschillende commissies en werkgroepen. Jij zorgt dat deze kunnen functioneren.

In het bestuur leg jij de verbinding met de andere sectoren en maak je afspraken over samenwerking en afstemming.

Samen met de andere bestuursleden draag jij verantwoordelijkheid voor het beleid van de hele vereniging.

Wil je meer weten, neem dan contact op met Stephan Haukes (voorzitter@vocasa.nl) of met Monique Verhoeven (volleybalondersteuning@vocasa.nl)