Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De organisatie van het Summer Beach Volleybal Circuit organiseert op 6 juli 2019 op het Noorderstrand van Scheveningen het grootste beachvolleybal evenement van de wereld, het Mega Beach. Het Mega Beach is één van de hoogtepunten van het SBVC en bestaat uit meerdere losse toernooien. De grootste onderdelen van het Mega Beach zijn het reguliere SBVC toernooi en het NK Jeugd.

Ook voor CMV jeugd

Dit jaar zal CMV-beachvolleybal ook een onderdeel zijn van het Mega Beach! Dat betekent dat beachvolleybal door mensen in de leeftijd van 6 jaar tot 40+ tegelijkertijd en naast elkaar op grote schaal aan het volleyballen zijn. Tijdens het CMV-beachvolleybaltoernooi zal gespeeld worden volgens de reguliere CMV regels.

Benieuwd hoe het Mega Beach er uit ziet? Kijk dan de aftermovie van afgelopen jaar via: https://youtu.be/SeHKTk3Vvts.

Deelname aan het CMV-beachvolleybaltoernooi kost per team €20,-. Teams kunnen zich aanmelden via: https://circuit.beachvolley.nl/locaties/scheveningen/zaterdag-6-juli-2019.html.

Inschrijven kan tot vrijdag 5 juli om 15.00 uur. Op locatie kan ook ingeschreven worden, maar het inschrijfgeld zal dan €5,- meer zijn.

Voor meer informatie kun je kijken op de website https://www.beachvolley.nl/.