Vorig week was succes tegen Alterno, en deze keer gingen de paarse dames het opnemen tegen Dynamo.
Met een vliegende start stond het al snel 7-0 voor op de serve van Sanne. VoCASA kon het niveau goed vasthouden gedurende de set. De servedruk was goed, de blokkering stond op zijn plek, en het team kwam goed aan het eigen spel toe. De setters konden de aanvallers goed in scène zetten. Zonder te veel moeite won VoCASA de eerste set.

De tweede set ging het lang gelijk op. Een kleine achterstand werd weggewerkt, en boven de 20 punten wisten de vrouwen uit Nijmgen de set naar zich toe te trekken.

De derde set begon met de misschien wel langste rally van de wedstrijd. Het was gelijk duidelijk dat Dynamo zich nog niet geslagen zou geven. Er kwam steeds meer weerstand van Dynamo, en de dames in het paars konden het eigens niveau niet helemaal vasthouden. Het ging gelijk op tot 21-22, maar deze keer trok Dynamo aan het langste eind.

Vol energie begon VoCASA aan de vierde set. Het ging niet vanzelf, maar in de loop van de set kwam VoCASA weer steeds beter in haar spel. Zo kon het teamn een setpoint van Dynamo bij 23-24 wegwerken en won het de vierde set met 26-24.
Mooie prestatie en wederom 3 punten mee uit Apeldoorn naar Nijmegen.

SV Dynamo Apeldoorn DS1 – VoCASA DS1 : 1 – 3

Foto’s : Peter Donkerwinkel –> fotoalbum op Flickr