VoCASA reisde af naar het zuiden voor de wedstrijd tegen nieuwkomer Ledûb uit Budel. De gasten gingen voortvarend van start tegen deze onbekende tegenstander, maar zakte iets te snel af naar het tempo van de tegenstander, waardoor het op het eind toch nog spannend werd (23-25).
In de tweede en derde set hetzelfde beeld, een voorsprong van VoCASA werd weggepoetst door een fel verdedigend Budel, maar ditmaal ging de thuisploeg ermee aan de haal (26-24 en 25-23).

De rug gerecht in de vierde set
De Nijmeegse dames rechtten de rug in set 4 en dankzij een uitstekend aanvallend midden met Annette ter Hedde en Michelle van der Wens werd er orde op zaken gesteld (22-25). De barrage werd geconcentreerd binnengesleept, mede dankzij uitstekend passend en verdedigend werk van Myrthe Nijenhuis en Imke Hoornstra (12-15).

Ledûb – VoCASA 2-3 (23-25, 26-24, 25-23, 22-25 en 12-15)
Verslag: Bas Mollevanger