De reis naar Assen was niet voor niks. Op 9 november pakte VoCASA D1 de volle punten tegen Sudosa.
De eerste twee sets gingen gelijk op (24-26 en 23-25), maar in de laatste set was VoCASA oppermachtig en won het met 9-25.

Verslag van het team

Met een langere reistijd dan de duur van de wedstrijd, hebben wij gisteren 3 punten mee terug weten te nemen naar Nijmegen.
Doordat Marloes geblesseerd was, werden wij versterkt door Laura van dames 3. Mentale ondersteuning van SSS heren 1 onderweg, heeft ons geholpen om vol goede moed aan te treden tegen Sudosa Desto dames 1.

De eerste set ging gelijk op. Iedereen voerde zijn taken goed uit, waardoor wij afstand konden nemen van Sudosa. De voorsprong van 8 punten werd echter gedicht door een aantal eigen fouten. Van 19-11 voor kwamen zij goed terug naar 24-24. Maar wij konden alsnog aan het langste eind trekken en de set naar binnen slepen.

De tweede set was een herhaling van de eerste set. Met een goede service serie van Lynn, en onze middens die veel ballen scoorden, namen wij weer een flinke voorsprong. De pass liep goed waardoor Noa het spel kon spreiden. Echter kwam Sudosa aan het einde van de set alweer terug, waardoor aan het het nog heel spannend werd. Ook deze set konden wij uiteindelijk naar ons toe trekken.

De was die dan, de beruchte derde set. Het was belangrijk dat wij de spelkwaliteiten van de vorige 2sets door konden zetten, En dat is gebleken. Deze set wonnen wij met 25-9. Laura mocht halverwege de set haar debuut maken in de topdivisie. Dit deed zij met met volle overtuiging.
Iedereen uit het team heeft een steentje bij kunnen dragen aan de overtuigende winst van de derde set. 3-0