Torsten Slot, libero van heren 1 blikt terug op verloren wedstrijd tegen Sliedrecht Sport: In de strijd om de derde plaats heeft VoCASA zich zaterdagavond lelijk in de vingers gesneden. In ronduit slechte wedstrijd werd met 0-3 (25-27, 22-25, 22-25) verloren van Sliedrecht Sport. Dat er één team met punten naar huis ging is eigenlijk onterecht als je naar het niveau van de wedstrijd kijkt. Laten we het er maar op houden dat Sliedrecht het minst slecht was.

Aan niets deden beide teams denken aan de nummers 3 en 4 van de ranglijst. De voorbeschouwing bleek dan ook op geen enkel punt juist te zijn. De service, normaal een wapen van beide teams, was het meest bedroevend van de avond. Het leek een wedstrijd wie de meeste ballen in het net wist te krijgen.

Aangezien Sliedrecht de passing beter voor elkaar had dan VoCASA konden de gasten iets meer variëren en was de Nijmeegse verdediging makkelijk te verschalken. Aanvallend kwam niemand aan Nijmeegse kant lekker in de wedstrijd. Misschien dat Gijs van Pruisen zich nog wat aan de malaise kon onttrekken, maar ook dat mocht niet baten.

Een 3-0 nederlaag en de vierde plaats op de ranglijst zijn het gevolg. Verliezen van Sliedrecht, dat kan gebeuren, maar op deze ontluisterende wijze doet wel pijn. Het publiek was waarschijnlijk de grootste verliezer van de avond.

De mannen van Marinus Wouterse kunnen zondag nog even uithuilen om maandag weer fris aan de training te beginnen. Gelukkig staat zaterdag alweer de volgende topper op het programma als VoCASA tegen nummer twee Rivo speelt. Rivo zal gebrand zijn om de eclatante 3-0 nederlaag tegen Lycurgus en het verlies van het kampioenschap recht te zetten. VoCASA kan niet wachten om zich revancheren op zichzelf en de tegenstander! Dat belooft veel goeds voor komende week!