Nederland is nog steeds in de greep van Corona. Met de komst van een vaccin is er een stip op de horizon waar ons leven weer “normaal” wordt. Maar eerst zijn er nog scherpere maatregelen nodig om het virus onder controle te krijgen. Jullie hebben vast gehoord dat Nederland vijf weken op slot gaat.

Volleyballen

Tot en met 19 januari mag er niet binnen gesport worden. Dat betekent dat de VoCASA-hal dicht gaat, net als alle andere hallen waar wij gebruik van maken.
En dat alle volleybalactiviteiten tot en met 19 januari stil liggen.
Alleen de Eredivisie mag doorgaan. Heren 1 mag weer trainen. De Nevobo kijkt nog onder welke voorwaarden er wedstrijden in de Eredivisie gespeeld kunnen worden. Publiek zal niet worden toegelaten maar wedstrijden zijn live te volgen op internet.

Contributie

Met elkaar hebben we de afgelopen weken getraind, bij de jeugd met volledige teams en bij de senioren met 4 personen en een trainer. Dit betekent dat de kosten van de vereniging (bijvoorbeeld zaalhuur, trainers, Nevobo) gewoon betaald moeten worden. Wij gaan dan ook de incasso van de 2e termijn van dit seizoen volgende week incasseren.
Het bestuur is wel in overleg met de verhuurders van de zaalruimtes, de Nevobo en de gemeente Nijmegen voor een mogelijke korting of compensatie voor deze Corona periode. Deze korting of compensatie kunnen wij dan teruggeven aan onze leden. Wij houden je op de hoogte wat wij hier hebben bereikt.

Het bestuur van VoCASA wenst iedereen een fijne en veilige Kerstmis en een goede jaarwisseling. Laten we hopen dat we in het nieuwe jaar weer snel onze sport kunnen gaan beoefenen.

Met vriendelijke groet,
Piet Eggermont, secretaris