VoCASA Dames 1 heeft afgelopen zaterdag goede zaken gedaan als koploper in de eerste divisie.
Het team won met 4-0 uit bij Volley Tilburg.
De naaste concurrenten lieten allen punten liggen.
Spaarnestad verloor thuis van Sliedrecht (2-3). VCN ging als runner-up op bezoek bij Stravoc en verloor met 2-3.
VoCASA staat nu  in de stand 5 punten los van Spaarnestad en 6 punten boven Gabberted/VCN.

VoCASA over hun wedstrijd van 12 februari: Nette vijf punten tegen Tilburg

“Een wedstrijd waarbij we wisten dat we een strijdlustige tegenstander tegenover ons hadden staan. Maar wij waren het team dat direct met 6-1 op voorsprong stond. Er slopen wat foutjes in. Desondanks wij bleven de gehele set voor staan. Tilburg maakte 20 punten.
In de tweede set viel de midden van Tilburg uit met een blessure. Wij wensen haar veel beterschap en een spoedig herstel! Met een andere samenstelling verdiende Tilburg 19 punten.
De derde set was de meeste nette set van ons. Het blok van Tilburg sloot niet aan door het snelle spel dat gespeeld werd. Er werden mooie punten gescoord. (17-25)
De vierde set werd bijna een beetje te spannend maar met overtuigingskracht wonnen wij deze set ook. (23-25)
Eigenlijk waren wij de gehele wedstrijd de ploeg dat netter speelde en veel minder directe fouten maakte.
Volley Tilburg heeft 20% van onze gehele score fout geserveerd. En dus kon onze ‘scout’, ‘data-analist’ ofwel Florieke Eggermont de eindstand 4-0 invullen. ”

Foto’s: Volley Tilburg.